FORUDBESTILLING TIL DANCONTRÆF PÅ VARDE KASERNE 08 – 10 JULI 2022.

Betal med bankoverførsel (Jyske Bank, Reg.nr. 7750 konto 0001277865) eller MobilePay på tlf. 51 92 69 59 (ikke til opkald)!

Det er nødvendigt med tilmelding på forhånd til træffet i år, da det holdes på Varde kaserne, og de kræver lister med oplysninger om fødselsdato, fulde navn, tlf.nr. og mailadresse på ALLE deltagere senest lørdag d. 25 juni, ellers ingen adgang!!!

Alle er velkommen til at komme med telt el. campingvogn (der er strøm på pladsen), men der er også sengepladser. Indkvartering vil være dobbeltværelse (hvis man gerne vil bo to), enkeltværelse eller på 12-mandsstuer med køjesenge, hvis man gerne vil bo mange sammen.

Børn under 13 år betaler ½ pris på alt mad.

Du forudbestiller til DANCON-TRÆFFET i 2022 (08 – 10 juli) på vores webshop, linket er nedenfor:

www.dancontraef.dk/dancon-shop

Det er en ny og nemmere webshop, du skal IKKE længere bruge logon og kodeord.

Du bestiller dine varer ved at trykke på ”varen”, vælge antal og tryk ”køb” – husk at få kontingent med, hvis det ikke allerede er betalt.

Tryk ”tilbage” og gentag køb for alle de varer du ønsker. Når alle varer er tilføjet, trykker du på ”indkøbsvognen”. Du kan ændre eller slette antal, men husk at kontrollere inden du afslutter. Du kan fortsætte med at shoppe på knappen ”fortsæt med at handle”.

Hvis/når du er færdig, trykker du på ”gå til kassen”, husk at udfylde alle felter. Dette er vigtigt, da vi skal oplyse fødselsdato, navn, tlf.nr. og mailadresse på ALLE deltagere senest d. 26. juni, ved flere deltagere skrives disse oplysningerne i bemærkningsfeltet.

Tryk på ”afgiv ordre” når du er færdig.


Du modtager herefter en ordrebekræftelse hvor du kan se dit ordrenummer. Den skal opgives ved betaling, som kan gøres på følgende måde:

Betal med bankoverførsel (Jyske Bank, Reg.nr. 7750 konto 0001277865) eller MobilePay på tlf. 51 92 69 59 (ikke til opkald)!


Ved bankoverførsel: Husk at skrive ordrenr. på.

Ved MobilePay: Husk ordrenr. og navn i beskedlinien.

Ordren er IKKE gennemført, før betalingen er registreret.

PS: Kassereren holder ferie 23 – 31 maj, derfor ingen bekræftelse på betaling i den periode.


Hvis du har spørgsmål, eller problemer med tilmelding, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på en af følgende måder:

Morten Dueholm

E-mail: kasserer-dancon@hotmail.dk

 Mobil: +45 50 59 59 11

 


Webshop 2022